Workshops

Bent u op zoek naar een leuke baan en wilt u inspiratie opdoen om dat doel te bereiken? Kom dan op donderdag 24 april naar de Bibliotheek Haaksbergen. Deze avond krijgt u allerlei tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

 Stijlvol solliciteren is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe of andere baan/uitdaging. Imagostyliste Regine ter Braak (R-kwadraat) en loopbaan- en sollicitatiecoach Judith Westendorp (2Amaze) zijn voor deze avond een unieke samenwerking aangegaan. U krijgt niet alleen informatie en inspiratie over de wijze waarop u het meest helder en gericht kunt solliciteren, maar ook het effect van je non verbale uitstraling en een passende kledingstijl.

Regine ter Braak imago stylist van R-kwadraat helpt vrouwen en mannen met het samenstellen van een complete garderobe. Met als doel een makkelijke, combineerbare, stijlvolle garderobe voor elke dag. Ik help je dan ook graag met het vinden van de juiste kleding die past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.  En je imago te versterken.
Judith Westendorp van 2amaze streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen aan een baan te helpen die bij ze past. Om dit te bereiken ontdekt ze samen met werkzoekenden waar hun kansen liggen op de arbeidsmarkt en hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen solliciteren. Hiervoor heeft zij een eigen methodiek ontwikkeld, die bestaat uit drie stappen: zorg voor een helder zelfbeeld, bepaal jouw sollicitatiestrategie en optimaal solliciteren. Deze methodiek is ook waardevol gebleken bij starters op de arbeidsmarkt.

 Informatie

Data: donderdag 24 april 2014
Tijd: 20.00 uur  aanvang vanaf 19.45
Waar:  Bibliotheek Haaksbergen. 
Kosten: Gratis 

Inschrijven: ivm met beperkte ruimte is inschrijven verplicht

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht