Open Tuinfair Noordijk 5 Juli 2015

open tuinfair noordijk 15R-kwadraat Imago & Styling is voor de tweede keer aanwezig op de Open Tuinfair Noordijk. Karin Dekker organisator van dit  bijzonder event is een erg gedreven en gepassioneerd tuin liefhebber en wil deze passie dan ook graag delen met zo veel mogelijk mensen. Door middel  van de fair stelt ze haar tuin open voor publiek. Tijdens deze bijzondere openstelling kunt u een kijkje nemen in de prachtig tuin en daarbij lokale ondernemers gevraagd zijn om hiervan deel uit te maken. Ruim 100 deelnemers verzorgen voor u een prachtig aanbod in een prachtige omgeving. Wij van R-Kwadraat Imago & Styling mogen ook een deel van de tuin  vullen, en dit keer staan we in bijzonder kapschuur. Waar voor u een sfeer volle workshop ruimte is ingericht. De gehele dag door kunt u aanschuiven bij 3 verschillende workshops om kennis te maken met verschillende onderdelen welke wij aanbieden. Wees er wel snel bij wat vol=vol.

Workshop
Gezichtsbelijning & Accessoires

  • Door uw gezichtslijnen in beeld te brengen kijken we welke accessoires het meest flatteren.
  • Tijden: 10.30 & 12.30 uur

Workshop
Moodboard vakantie garderobe

  • We gaan op zoek naar afbeeldingen van diverse kleding om een moodboard samen te stellen voor een  optimalevakantie outfit. Daarin nemen we uw vakantie bestemming als uitgangspunt.
  • Tijden: 11.30 & 14.30 uur

Demonstratie
Vakantiekoffer in pakken.

  • Kent u dat ook dat de koffer te klein is en u eigenlijk veel meer wil meenemen, dan maar een groter koffer? Niet nodig vandaag laat ik u zien hoe een koffer zo slim mogelijk in te pakken.
  • Tijden: 10.00, 13.30 en 15.00 uur

Volg ons

TwitterLinked InFacebookPinterest

Archief

Ontvang de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden en in aanmerking komen voor acties?
Voer dan hier je gegevens in.

Image Masters VIP